Handelsgids

Schrijf hier in voor gratis publiciteit in de gemeentelijke digitale handelsgids! De inschrijvingen voor het papieren document zijn op 1 september 2017 beëindigd


Het project 'Gemeentelijke handelsgids' kadert in het actieplan binnen het beleidsdomein lokale economie om het aanbod van zelfstandige handelaars, ondernemers, vrije en (para)medische beroepen van onze gemeente te promoten zowel binnen als buiten onze gemeentegrenzen.

De handelsgids zal in papieren versie tegen het einde van het jaar bedeeld worden aan alle inwoners van onze gemeente en zal tevens overhandigd worden aan de nieuwe inwoners die onze gemeente komen te vervoegen. De handelsgids zal daarnaast in een gemakkelijk leesbaar pdf-bestand gepubliceerd worden op de gemeentelijke website zodat deze ook raadpleegbaar zal zijn voor potentiële klanten van buiten de gemeente. De digitale handelsgids zal een dynamisch document worden zodat bepaalde gegevens van ondernemers zoals telefoonnummer, logo, openingsuren e.d. ten alle tijde kunnen aangepast worden. Ook nieuwe ondernemingen zullen zich hierin kunnen laten registreren.

De realisatie van deze handelsgids is mede te danken aan de subsidie van het provinciebestuur Oost-Vlaanderen.


* verplichte velden
   
     
Bij een geslaagde registratie verschijnt er een boodschap op het beeldscherm en wordt er tevens een bevestigings e-mail verzonden naar het e-mailadres van de zaakvoerder.

             Meldingen   Sitemap   Contact    

© 2017 Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory