Groepsaankoop elektrische wagens

Benzine en diesel worden steeds duurder. Bovendien veroorzaakt de uitstoot van wagens een ongezond klimaat dat ernstig effect op onze gezondheid en onze omgeving heeft. Naast minder met de auto rijden, kunnen we als consument ook steeds gemakkelijker kiezen voor een duurzamer alternatief: de elektrische wagen.

Deze zijn vandaag de dag in sterke concurrentie met de traditionele benzine- en dieselwagens. De prijzen dalen, de groei van het steeds kwalitatiever aanbod is bijna niet meer bij te houden, en de vraag stijgt.

Deze groepsaankoop speelt in op deze trend, en wil de kans bieden aan de consument om voor een scherpe prijs een kwalitatieve milieuvriendelijke auto aan te kopen.

Wat?

Vzw BEA organiseert een groepsaankoop elektrische wagens. Door deze samenaankoop wordt een scherpe prijs afgedwongen.

De groepsaankoop wordt op een professionele manier begeleid door het hierin gespecialiseerde studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions. Samen met Vzw BEA staat zij garant voor een hoge kwaliteit van de installatie.

Voor meer informatie rond deze actie kan u steeds terecht op de website https://www.energiegroepsaankoop.be/elekwagens/.

Wie?

De groepsaankoop vindt plaats in de volledige provincie Oost-Vlaanderen. U kunt terecht bij eender welke Renault concessionaris in deze provincie.

Inschrijven?

Inschrijven kan via https://www.energiegroepsaankoop.be/elekwagens/. Eenmaal u ingeschreven bent, ontvangt u een gepersonaliseerde code. Met deze code kunt u terecht bij een deelnemende concessionaris in uw buurt. Inschrijven kan tot en met 31 december 2017. Definitieve bestellingen moeten geplaatst worden voor 10 januari 2018. 


            Meldingen   Sitemap   Contact    

© 2017 Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory