Zwalm Kluistert - cultuurprogramma

Zwalm Kluistert - Thomas Smith met 'STRAK'

Zwalm Kluistert - Thomas Smith met 'STRAK'

Een nieuw begin, een halve eeuw en een strakke show.

Sinds 1 januari 2017 is het officieel: Thomas Smith is Belg. Ja, hij kent de cultuur. Ja, hij kan de taal. Ja, hij speelt hele shows in het Nederlands. Hij woont al bijna zijn hele leven in Vlaanderen, maar heeft zich nooit laten naturaliseren. Als Johnson, Farage en consorten zich niet hadden gemoeid, was dat waarschijnlijk ook zo gebleven. De Brexit werd ook meteen de exit van Britse Belg Smith. Over een brain drain gesproken!

2017 is ook het jaar dat Thomas een halve eeuw zichzelf viert! Niemand gelooft het, maar hij is 50 lentes jong. Op 29 juni breekt er een nieuwe periode aan voor hem: die van de 50-plussers. Eén ding is zeker: een paar vooroordelen over die leeftijdscategorie gaan moeten worden aangepast. "Rustig genieten van de oude dag?” Niets voor Thomas! Sterker nog, hij onthult dit jaar een nieuwe show!

STRAK: zo heet de nieuwe show. Voor het eerst zal Thomas simultaan touren in België en Nederland met dezelfde show. In STRAK legt Smith de nadruk op veel materiaal en strak vertelde anekdotes. Waar hij in zijn vorige shows erop los improviseerde, gaat hij nu op zoek naar het perfecte repertoire… tenzij hij even wordt afgeleid natuurlijk!

Sportlaan 1, 9630 Zwalm
6 okt 2017
www.thomassmith.be/
Zwalm Kluistert
editeer
Zwalm Kluistert - Crescendo + Les goûts authentiques - Kerstconcert

Zwalm Kluistert - Crescendo + Les goûts authentiques - Kerstconcert

Crescendo is een gemengd koor dat vorig jaar zijn 50steverjaardag vierde. Het koor staat onder de deskundige leiding van Marleen Bijl.

In het kerstconcert komen, naast klassieke meesterwerken ook nog de populaire kerstliedjes aan bod die uiteraard iedereen mee kan zingen. het koor wordt begeleid door de muzikanten van "Les Goûts Authentiques".

Kerk Rozebeke, Rozebekeplein, Zwalm
16 dec 2017
www.vzwcrescendo.be/
Zwalm Kluistert
editeer
             Meldingen   Sitemap   Contact    

© 2017 Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory