Evenementen en activiteiten

Op donderdag 13 maart besliste de nationale veiligheidsraad over te gaan tot fase 2: overgang naar de federale fase en bijkomende maatregelen. 
Deze werden op 17 maart met ingang vanaf 12 u. op 18 maart, verstrengd. Op vrijdag 27 maart werden de maatregelen verlengd tot en met 19 april.
 
Alle recreatieve, sportieve en culturele activiteiten, publiek en privé, ongeacht hun omvang worden opgeschort tot en met 19 april.
Het gebruik van buitenspeeltuinen is niet toegelaten. Bewegen in de buitenlucht wordt aanbevolen, maar enkel met mensen die onder hetzelfde dak wonen of 1 vriend(in). Hou voldoende afstand van elkaar. Dit op voorwaarde dat het contact met anderen in de omgeving beperkt kan zijn (1,5 m afstand). Je verplaatsen met de wagen om te bewegen is verboden.
Het inzamelen van zwerfvuil tijdens je wandeling als particulier is verboden.
 
Het lokaal bestuur Zwalm besliste daarnaast ook dat alle gemeentelijke activiteiten en evenementen worden opgeschort tot en met 31 mei.

Organiseerde je zelf een evenement en las je dit in kader van deze maatregelen af, vergeet dan ook niet je evenement aan te passen in de UiT-databank. Plaats duidelijk in de titel dat je afgelast. 
Familiefeesten zijn eveneens niet toegestaan.
 
Voor meer info i.v.m. de maatregelen rond evenementen kan je telefonisch contact opnemen met onze diensten: 055 48 05 93

 


            Meldingen   Sitemap   Contact   Privacyverklaring gemeente en OCMW Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory