Nomineer jouw duurzame Zwalmse (corona)held!

Van 18 tot 25 september neemt Zwalm voor het 2ejaar op rij deel aan de ‘Week van de Duurzame Gemeente’.

De coronapandemie, die velen van ons getroffen heeft op diverse vlakken (van de mogelijke sluiting van jouw zaak, het niet kunnen bezoeken van jouw geliefden in een woonzorgcentrum tot de beperking van ons sociale leven tot bubbels en nog veel meer), inspireerde de initiatiefnemers om dit jaar niet alleen de duurzame helden, maar ook de coronahelden in de kijker te zetten. We zetten hen die in deze moeilijke tijd een extra steentje hebben bijgedragen in de bloemetjes.

En daarvoor doen we een beroep op jou!

Denk je meteen aan iemand, een persoon, vereniging, school of organisatie die het voorbije jaar en/of tijdens de coronacrisis zichzelf verdienstelijk heeft gemaakt door bij te dragen aan 1 van de 17 duurzame doelstellingen die je hieronder kan vinden, laat het ons dan zeker weten.

Stuur een mail naar duurzaamheid@zwalm.be met de naam van de persoon of organisatie die je wenst te nomineren en de nodige contactgegevens.

Wat verwachten we van onze helden?

Dat ze bereid zijn om langs te komen op 26 september (onder voorbehoud gelet op de coronacrisis) voor een officiële huldiging, dat ze het komende jaar verder de duurzame doelstellingen blijven uitdragen en als ambassadeur ook bereid zijn om af en toe eens in beeld te komen op onze website of social media.

Inspiratie nodig?

Neem alvast een kijkje via onderstaande link, waar je onze helden van 2019 kan ontdekken:
www.duurzamegemeente.be/gemeente/zwalm-2019 


            Maak een afspraak   Meldingen   digitaal loket   Sitemap   Contact   Privacyverklaring lokaal bestuur Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory