Rondneuzen in Roborst & Rozebeke

De dienst toerisme trapt het toeristisch seizoen op gang met een gloednieuwe wandelzoektocht 'Rondneuzen in Roborst en Rozebeke'. Neem deel tussen zaterdag 20 maart en zondag 2 mei en verken de zuidelijk gelegen deelgemeenten langsheen een parcours van 7,2 km. De zoektocht start aan parking Sint-Anna die zowel met de wagen als het openbaar vervoer vlot bereikbaar is. 
 

Verharde én onverharde wegen

Het bewegwijzerde parcours van de wandelzoektocht laat je kennismaken met zowel verharde als onverharde wegen. De zoektocht is daardoor niet geschikt voor rolstoelgebruikers of kinderwagens. Stevig schoeisel is bovendien aangeraden! Wil je met rolstoel of kinderwagen het parcours verkennen? Neem dan contact op met de toeristische dienst voor een alternatief routeplan. 
 

Wedstrijd

De drie beste speurneuzen maken na afloop van de wedstrijd kans op een heus pakket vol lekkers om de streek nog beter te leren kennen. Deelnemers kunnen kun antwoordformulier tot en met 02/05/2021 deponeren in de brievenbus van het gemeentehuis, doormailen naar toerisme@zwalm.be of invullen via het online formulier.
 

Vragen & antwoordformulier

De volledige brochure met routeplan, alle vragen en het antwoordformulier kan je hieronder terugvinden. Wil je liever een papieren exemplaar? Dit kan in het gemeentehuis, de bibliotheek, de sporthal of het Streekpunt. 
 

Digitale Route

Scan de QR-code of klik hier door.
 
 
Veel succes! 


 


            Maak een afspraak   Meldingen   digitaal loket   Sitemap   Contact   Privacyverklaring lokaal bestuur Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory