Vacature: Milieuambtenaar - Tijdelijke functie

Gemeente Zwalm, gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen, is op zoek naar een milieuambtenaar (m/v/x)
 
Functieomschrijving

Als milieuambtenaar informeer en adviseer je burgers, bedrijven en gemeentelijke diensten. Je behandelt het milieuluik van omgevingsaanvragen en je ziet toe op de naleving van de regelgeving inzake het milieuhandhavingsdecreet. Je staat in voor de uitvoering van het gemeentelijke milieubeleid en je houdt toezicht op de werking van het containerpark.
 
Profiel

Niveau B1-B3 / Tijdelijke job tot 30.06.2019 / voltijds

In bent in het bezit van ofwel een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs, dit in de richting van chemie, biologie of milieuzorg, milieumanagement, milieukunde of een richting die hiermee in de lijn ligt. Voor deze job wordt geen werkervaring gevraagd.

Niveau B4-B5 / Tijdelijke job tot 30.06.2019 / voltijds

Je beschikt over een bachelordiploma of gelijkwaardig en je hebt cursussen milieu gevolgd die je kan aantonen met het relevant diploma. Daarbovenop kun je 4 jaar relevante werkervaring voorleggen, waarvan minstens 2 jaar relevante beroepservaring inzake milieu.
 
Aanbod

Niveau B1-B3 / Tijdelijke job tot 30.06.2019 / voltijds

De gemeente biedt je een voltijdse tijdelijke functie met verloning op B1-B3 niveau. Je ontvangt maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en een vergoeding voor het openbaar vervoer.

Niveau B4-B5 / Tijdelijke job tot 30.06.2019 / voltijds

De gemeente biedt je een voltijdse tijdelijke functie met verloning op B4-B5 niveau. Je ontvangt maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en een vergoeding voor het openbaar vervoer.
 
Contact
 
De sollicitatiegesprekken gaan door in de week van 13 augustus 2018. De indiensttreding is ten laatste op 1 september 2018. Meer informatie en het inschrijvingsformulier vraag je op via jobs@assolutions.be of vind je in de infobrochure op www.assolutions.be/jobs.
Solliciteren kan tot uiterlijk maandag 6 augustus 2018 (datum poststempel of e-sollicitatie telt). Dit kan: • online via www.assolutions.be/jobs of • per post (gebruik het inschrijvingsformulier uit de info-brochure). Stuur je brief ten laatste op 6 augustus 2018 naar A&S Solutions, Kokerstraat 2a, 9750 Zingem.


 


            Meldingen   Sitemap   Contact   Privacyverklaring gemeente en OCMW Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory