Kinder- en gezinsboerderij Diggie-hoeve

Diggie vzw is een kinder- en gezinsboerderij in buurgemeente Brakel. Je kan de boerderij afhuren als jeugdbeweging, groep of familie. Je kan Diggie als groep betalend bezoeken voor een halve of hele weekdag. Dit onder begeleiding van het Diggieteam. Boerderijplezier verzekerd! Maar je kan hier ook op kamp komen, je boerderijklas laten doorgaan, je verjaardagsfeestje organiseren en nog veel meer. 
Diggie is een fantastische plek, voor jong en oud: op de grote weide ben je nooit uitgespeeld. Een grote en gezellige polyvalente ruimte of de strozolder bieden fantastische speelruimte voor als het buiten te koud of te nat zou zijn. Op Diggie kan je tijdens weekdagen ook heel wat georganiseerde activiteiten doen; ideaal om mee de handen uit de mouwen te slaan! Zo kan je er brood of pizza bakken in de authentieke houtoven, wol verwerken, dieren eten geven en verzorgen, kaarsen maken en nog veel meer. De activiteiten zijn aan te passen aan de grootte en leeftijd van je groep, de weersomstandigheden en jullie verwachtingen. Er zijn trouwens ook een heleboel fijne uitstappen mogelijk in de buurt van Diggie.

Opgelet: het Diggieteam is enkel aanwezig tijdens weekdagen. Georganiseerde activiteiten kunnen dan ook niet ingepland worden tijdens het weekend.
Wil je weten wanneer je eens langs kan komen? Ben je een weekend aan het plannen? Wil je je kind inschrijven voor een kamp? Zin om mee de handen uit de mouwen te steken? Aarzel niet ons te contacteren, we horen graag van je.

Contact en info:
Diggieweg 14
9660 Brakel
Tel: 055 42 21 56 (werkdagen tussen 9u en 16 u.)
 
             Maak een afspraak   Meldingen   digitaal loket   Sitemap   Contact   Privacyverklaring gemeente en OCMW Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory