Op avontuur met de alpaca's in Eco Snooze

Zin om eens op stap te gaan met de allerliefste, snoezigste dieren op aarde? Boek een alpacawandeling!
Alpaca’s zijn zeer hooggevoelig en hebben allereerst jouw vertrouwen nodig om met je mee te gaan… Eens je hun vertrouwen hebt, kan je een zàlige wandeling maken, waar zowel jij als de alpaca enorm van geniet! Zij houden er namelijk van nieuwe dingen te ontdekken, zijn zeer nieuwsgierig en willen dus ook absoluut weten wie jij bent. Deze wandeling kan op maat van iedereen aangepast worden, dus zowel super sportieve, kinderen, als minder mobiele mensen zijn hier van harte welkom.
We wandelen doorheen het 12ha grote natuurgebied en ontdekken onderweg de prachtige fauna en flora van de Vlaamse Ardennen; en dit in het leuke gezelschap van de Eco Snooze alpaca’s. 

Praktische info:
Reken erop dat deze activiteit minstens 1 à 2 u. duurt. Het is van groot belang dat je ofwel regenlaarzen of wel goede wandelschoenen aantrekt aantrekt, het parcours kan er soms nogal modderig bij liggen (brongebied!). Wij spreken altijd af om te parkeren op het Riedeplein te Michelbeke (Brakel), daar wordt men te voet opgehaald (het is een vijftal minuutjes stappen tot aan Eco Snooze).

Contact:
Berendries 13a (privaatweg) , 9660 Brakel
Reserveren kan via info@ecosnooze.be
0476 80 60 21
Om een gids te boeken kan je op deze link terecht: http://bogaertyves.weebly.com
 
             Maak een afspraak   Meldingen   digitaal loket   Sitemap   Contact   Privacyverklaring gemeente en OCMW Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory