Informatie tarieven, tickets en inschrijvingen Zwalm kluistert

Tarieven

Elke voorstelling kent een basistarief. Er zijn kortingen voor -12-jarigen, -26-jarigen, +65-jarigen, groepen vanaf 10 personen en houders van een European Disability Card.

Vrijetijdspas (VTP)

Gezinnen met een beperkt inkomen kunnen met een ‘vrijetijdspas’ aan een verminderde prijs een toegangsticket kopen.

Abonnementen

Wie tegelijkertijd voor minstens vier (de helft) van de verschillende voorstellingen van één seizoen ‘Zwalm Kluistert’ (september-juni) kaarten reserveert, wordt abonnementshouder en heeft recht op het abonnementstarief. Bijkomende vrijetijdsevenementen, zoals bijvoorbeeld familievoorstellingen, schooltheater,… kunnen niet meegerekend worden in een abonnement. Dit abonnement kan door de abonnementshouder worden uitgebreid, wat betekent dat hij/zij het abonnementstarief behoudt voor alle bijkomende reserveringen.
Het abonnementstarief is niet cumuleerbaar met de reductie voor kinderen, jeugd, senioren en groepen, of vrijetijdspas.

Reservatie en tickets

Tickets reserveren en betalen kan via de webshop. Na online betaling ontvang je een e-ticket dat je toegang geeft tot de voorstelling.
Heb je geen computer, toegang tot internet of ondervind je problemen met de webshop? De collega’s van de afdeling vrije tijd helpen je graag verder.

Annulatie

Terugbetaling is niet mogelijk, maar tot 5 werkdagen voor de voorstelling krijgt de tickethouder de kans om voor een andere voorstelling tickets te reserveren (zolang er beschikbare plaatsen zijn voor de gewenste voorstelling).  Indien de andere voorstelling een hogere ticketwaarde heeft, zal de tickethouder het verschil bijbetalen. Bij een lagere ticketwaarde wordt het verschil niet vergoed. Neem hiervoor contact op met de afdeling vrije tijd.

Avondkassa

De avondkassa wordt minimum een half uur voor de voorstelling geopend. Er worden enkel tickets verkocht voor de voorstelling van die avond.

Zitjes

Er zijn geen genummerde plaatsen.

Uitverkochte voorstellingen

Conform het brandweerverslag van feestzaal De Zwalmparel en de andere gebouwen zal het gemeentebestuur onder geen enkel beding toelaten dat er meer bezoekers voor zittende manifestaties toegelaten worden dan het volgens de veiligheidsvoorschriften opgelegde aantal.

Heb je vragen?

Onze collega’s van de afdeling vrije tijd staan je graag te woord!